Jump to content

Tuženje zdravstvene ustnove


ive223

Preporučene objave

Poštovani ako mi tko može pomoći, prijatelj mi je bio na kontrolnom zdravstvenom pregledu na koji ga je je poslala firma i dobio je potvrdu da je u potpunosti zdrav unatoč bolovima u leđima. Nakon 10 dana otišao je svom lječniku opće prakse koji mu je na temelju urina ( pretraga koju su mu obavili i na sistematskom )propisao ultrazvuk gdje su našli tumor veličine 10 cm na bubregu, radi kojega su mu morali ukloniti bubreg. Njega zanima da li ima pravo tužiti ordinaciju koja mu je obavila sistematski.

unaprijed vam hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iako su mu vadili urin, pitanje je koje pretrage su obavljali, tako da bi prvo trebalo provjeriti to, a onda vidjeti s odvjetnikom isplati li se u to ići.

S obzirom da se radi o medicinskom problemu, izgledna su vještačenja, skupa i dugotrajna, s upitnim krajnjim ishodom.

Trebao bi vidjeti s nekim konkretnim odvjetnikom hoće li on ići u takvo nešto, jer sve to tijekom postupka treba odmah platiti, pa ako odvjetnik pristane to plaćati, može se kasnije naplatiti po presudi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Barem kaznena prijava za nesavjesnost, po mom mišljenju. Netko je potpisao da je potpuno zdrav čovjek kojem su tjedan dana kasnije odstranjivali bubreg. Ja bih išla tim putem: ako se u kaznenom postupku utvrdi nesavjesnost (a tada vještačenja i sl. plaća država), tada se u parnici samo pokupi odšteta. Iako, moram priznati da je ovo što predlažem malo nategnuto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija