Jump to content
ive223

Tuženje zdravstvene ustnove

Preporučene objave

Poštovani ako mi tko može pomoći, prijatelj mi je bio na kontrolnom zdravstvenom pregledu na koji ga je je poslala firma i dobio je potvrdu da je u potpunosti zdrav unatoč bolovima u leđima. Nakon 10 dana otišao je svom lječniku opće prakse koji mu je na temelju urina ( pretraga koju su mu obavili i na sistematskom )propisao ultrazvuk gdje su našli tumor veličine 10 cm na bubregu, radi kojega su mu morali ukloniti bubreg. Njega zanima da li ima pravo tužiti ordinaciju koja mu je obavila sistematski.

unaprijed vam hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Iako su mu vadili urin, pitanje je koje pretrage su obavljali, tako da bi prvo trebalo provjeriti to, a onda vidjeti s odvjetnikom isplati li se u to ići.

S obzirom da se radi o medicinskom problemu, izgledna su vještačenja, skupa i dugotrajna, s upitnim krajnjim ishodom.

Trebao bi vidjeti s nekim konkretnim odvjetnikom hoće li on ići u takvo nešto, jer sve to tijekom postupka treba odmah platiti, pa ako odvjetnik pristane to plaćati, može se kasnije naplatiti po presudi.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Barem kaznena prijava za nesavjesnost, po mom mišljenju. Netko je potpisao da je potpuno zdrav čovjek kojem su tjedan dana kasnije odstranjivali bubreg. Ja bih išla tim putem: ako se u kaznenom postupku utvrdi nesavjesnost (a tada vještačenja i sl. plaća država), tada se u parnici samo pokupi odšteta. Iako, moram priznati da je ovo što predlažem malo nategnuto.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×