Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

euuqin

zaustavljanje od strane policije

Preporučene objave

Pozdrav! Pisem umjesto prijatelja.. dakle prijatelja je u nedjelju zaustavio policajac koji mu je ponudio lizu medutim on ju je odbio, ali je dozvolio da mu pretresu vozilo te mu je radi odbijanja lize oduzeta vozacka na 12h. Sutradan su ga opet zaustavili i opet su mu pretresli auto(nije nista imao u sebe niti u autu kao ni dan prije) i on je bio voljan prihvatiti lizu, medutim policajac je rekao da mu nece dati lizu nego krv vaditi, sto je moj prijatelj onda odbio jer zna da marihuana ostaje duze u krvi, a pusi je cesto i opet su mu oduzeli dozvolu na jedan dan. Zanima nas smiju li policajci tako randomly pitati za vadenje krvi jer koliko ja znam uvijek nude samo lize i ako ga se testira kakva je kazna? posto on nije vozio napusen ali mu je sigurno ostao thc u krvi od par dana prije

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad




×