Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Sign in to follow this  
Plazmaticxy

Odjava vozila

Preporučene objave

Pozdrav, unaprijed se ispričavam ako sam stavio temu u krivu kategoriju.

Prije 2 tjedna mi je ukraden motocikl, isti dan sam išao prijaviti u policijsku postaju te na kraju razgovora mi je gospodin iz policije rekao (ako se ne varam, iskreno nisam bio u potpunoj koncentraciji zbog nevjerice o krađi) da ukoliko se ne jave u roku 20 dana da trebam odjaviti motor.

 

Zanima me da li trebam odjaviti motor sljedeći tjedan i koja je procedura dalje?

 

Također bih molio ako ima netko na forumu koji radi/radio je u policiji mi kaže kolike su realne šanse da se taj motocikl više ikada nađe, pošto se ja iskreno više ne nadam ničemu.

 

Hvala unaprijed na odgovoru!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Nisam gledao zadnje, ali prije su statistike govorile da se pronađe otprilike trećina otuđenih vozila. Problem je u kakvom stanju se pronađu, jer se malo njih u originalnom stanju vozi i koristi, češće se pronađe šasija s preostalim dijelovima koji nisu skinuti. Nemoguće je prognozirati kako će tvoj slučaj završiti...

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×