Jump to content

Policijska evidencija


Ivan8594

Preporučene objave

Poštovani, zanima me dobiva li se dosje ili se upisuje u kakvu evidenciju ako je osoba bila na obavijesnom razgovoru. Naime, osobu su inspektori preko mobilnog telefona pozvali na obavjesni razgovor. Osoba se je odazvala. Tamo su joj rekli da je pozvana na razgovor jer su s njenog broja slane pruke na brojeve iz oglasnika ( točnije osobama za koje se sumnja da nude usluge prostitucije i striptiza) Osoba je priznala da je slala sms poruke, ali samo slala poruke. Znači nije koristila nikakve usluge niti vidjela ikoga uživo. ( društvo se našlo i šalilo) . Osobi su pokazivali slike, naravno osoba nikoga nije prepoznala jer nije nikoga vidjela uživo. Osoba je pitala je prekršila ičim zakon, odgovor inspektora je da nije već je tu da njima pomogne. Razgovor nije bio sniman niti išta. Osoba je morala potpisati izjavu o tajnosti podataka. Nakon tog razgovora osobu nitko više nije kontaktirao. Prošlo je 4 godine od tog razgovora. Zanima me postoji li u policijskog evidenciji da je ta osoba bila u vezi toga na razgovoru. Unaprijed hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znači oni su do osobe došli jer su očito pratili mobitele tih oglasa, a pošto je osoba poslala 130 poruka pozvali su je na razgovor, ali na razgovoru su joj rekli da je ona tamo kako bi njima pomogla. istina Bog neznam jesu li vjerovali da je samo slala poruke ili misle da je nešto više bilo,ali nikakvog kontakta poslije nije bilo. Rekli su osobi da nikome ne govori da je bila na razgovoru. 

 

Pa me eto zanima vodi li se osoba u policijskim evidencijama? Očito su je pozvali na razgovor s određenom sumnjom da sudjeluje u nečemu, ali joj na razgovoru rekli da slanjem poruka nije prekršila zakon. Osoba inače nikada nije niti bila u policiji,a kamoli da je kažnjavana. Osoba je sama odmah rekla ako joj ne vjeruju da pristaje na poligraf,ali inspektori to nisu htjeli.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 3 tjedna kasnije...

Realno, kršenja zakona tu nema i nema razloga za neku brigu. Moral je druga priča, ali ionako individualna stvar.

A "usluge" ove vrste se vrlo lako mogu detektirati kroz Plavi oglasnik i raznorazne druge online oglase, samo da se ima volje. S druge strane, postoji i drugo rješenje - legalizacija, ali kod nas ta tema izaziva ideološka i moralna prepucavanja i dociranja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija