Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

lege__artis

Članovi kućanstva

Preporučene objave

Poštovani,

zanima me moram li u izjavi o članovima obitelji za  prijavu za studentski dom navesti  sestru koja ima isto prebivalište, ali ne i boravište te ne živi na istoj adresi već duže vrijeme niti imamo zajednički dohodak.

Unaprijed hvala!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

" zajedničko kućanstvo je svaka zajednica osoba, bez obzira na srodstvo, koje zajedno stanuju na istoj adresi prebivališta u stambenom prostoru s jedinstvenim režijskim troškovima, zajedno privređuju i troše ostvarene prihode, te zajedno koriste pokretnine i nekretnine za podmirenje osnovnih životnih potreba."

 

Ne stanuje, ne privređuje, ne troši i ne koristi pokretnine niti nekretninu.

Ja bih rekao NE.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Poštovani, oprostite samo da nadodam iz osobnog iskustva, u prosijek se uzima i primanje roditelja koji je obvezan plaćati uzdržavanje djetetu, bez obzira što ne živi u zajedničkom kućanstvu sa djetetom, kažem, pišem iz osobnog iskustva, dakle, ne uzdržavanje, već primanja roditelja koji je dužan plaćati uzdržavanje djetetu...

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×