Jump to content

obavijest o počinjenom prekršaju


DADOvrana

Preporučene objave

pozdrav jutros sam dobio obavijest o počinjenom prekršaju traže se podaci o vozaču

naime ovdije se radi o slučaju o kojem sam već pisao:

nakon što smo se obratili načelniku u vezi ovog slučaja nije nam došla kazna za pojas već je sve izmjenjeno i dobio sam navedenu obavijest o počinjenom prekršaju......čl.12 st4 koji je kažnjiv po čl.12st.8 gdije se navodi da je policijski službenik utvrdio da je počinjen navedeni prekršaj.....činjenica je da sam ja bio na navedenoj cesti ali sam bio u koloni iza 4-5 automobila i nitko nije pisao nikakve kazne ili prijave...želim napomenuti da su mi gospoda policajci s kojima sam imao okršaj već unapijed rekli da ću se naplaćati kazni.... pa smatram da je to ono što su najavili....ne znam što da radim dali da platim odmah 250 kn ili nešto drugo molio bih savijet....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

pozdrav vezano za ovaj slučaj  rečeno nam je da je slučaj još u procesu obrade i da ćemo o svemu bit obavješteni ali jučer mi je blokiran račun radi prisilne naplate kazne za pojas.500+100 kn nisam dobio nikakvu uplatnicu ni prekršajni nalog ni poziv za sud. ovo situacija s pojasom je opisana gore u postu u postaji je i treći svijedok potvrdio da nisam ni krenuo s autom i da su mi vrata bila od auta bila otvorena.na licu mjesta sam odbio potpisati prekršajni nalog i nije mi ni uručen.apsulutno nikakav dokument nisam dobio po pitanju tog prekršaja.kad od jednom jućer ovrha na račun....nisam dobio pravo ni da platim pola u roku par dana ni da se žalim niti bilo što drugo već mi samo sjeli na račun.....da li ovo može samo tek tako????mogu li se kome obratiti??

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prije 34 minuta, DADOvrana je napisao:

na licu mjesta sam odbio potpisati prekršajni nalog i nije mi ni uručen.

Potpisom samo potvrđuješ da si primio nalog i ništa drugo.

Možda su dopisali "odbio potpisat,nalog dostavljen uz vozačku".

Kad je u pitanju prekršajni nalog nema plaćanja pola u roku 3 dana.A PN dobiješ kad ne priznaš prekršaj.I žalit se možeš kad primiš prekršajni nalog.

Možeš se žalit (i trošit papir) http://stari.mup.hr/main.aspx?id=104

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija