Jump to content
ana.bab

Zapisnik CZSS

Preporučene objave

Pozdrav, zanima me da li zapisnik CZSS-a (roditeljski spor u ovom slučaju) koji je napisan pristrano i prepun neistinitih (da ne kažem lažnih) navoda podliježe kaznenom progonu krivotvorenja? Konkretnije, žalila sam se ravnateljici jednog CZSS-a s područja Zgb županije i to jako detaljno: na 6 stranica teksta, većinom na lažne navode u zapisniku koji je poslan u više institucija (uključujući i Sud koji je na temelju istog donio odluku) i koji je nanio veliku štetu. Odgovora Centra nema još uvijek, planiram poslati pritužbu u Ministarstvo ali razmišljam i o kaznenom progonu.

Hvala.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Pogrešno sam, napisala, sad vidim. Dakle, ne radi se o zapisniku Centra, isti nisu niti vodili iako su dužni prema ZUP-, već o stručnom mišljenju upućenom sudu i ostalim institucijama s kojima smo tada bili u kontaktu vezano uz spor. Stručnom mišljenju Centra sam prigovorila putem odvjetnika na sudu, međutim nije imalo apsolutno nikakvog utjecaja na ishod parnice. Centru sam prigovorila pritužbom ravnateljici (još uvijek čekam odgovor nakon 33 dana).

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Smatram da su vam šanse slabe, osim ako uspijete dokazati da je mišljenje "plaćeno". U konačnici, tom mišljenju se kroz postupak dalo prigovarati, pa je i sud mogao o tome odlučivati, a što se i desilo, kako pišete, no bez uspjeha.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×