Jump to content

Stručno osposobljavanje


Posao.1

Preporučene objave

Postovani,
Imam pitanje vezano za strucno osposobljavanje kod privatnika.
Pocela sam sa stazom prije 10 mjeseci i jucer sam dala izvanredni otkaz sto znam da ne postoji izvanredni nego postoji samo otkaz na strucnom. Navela sam razloge nepostivanje ugovora i mobing od strane jedne radnice.
Danas sam dobila poziv sa hzz-a da su dobili moje otkazno pismo i da je moj bivsi poslodavac ljut. Receno je da ce se desiti to da cu ja morati vratiti sva novcana sredstva koja sam do sad dobila i koje mi je moj poslodavac isplacivao jer za mene nema tko svjedociti iako je moguce da ce mozda poslodavac morati vratiti novcana sredstva a mozda nece moci utvrditi tko je kriv pa na kraju nece nitko morati vratiti novce. I ako se predomislim da napisem novu izjavu o otkazu jer ovo ce traziti ocitovanje zbog cega ja to nisam prijavila? U ugovoru nigdje ne pise da moram prijaviti na biro krsenje ugovora.
Ja svejedoka nemam niti zelim da radnici svjedoce protiv sefa, ali ja imam dokaze o krsenju sihterice uostalom u kuhinji imaju kamere na kojima se vidi kako ja sam odradujem smjenu od 7 sati u kuhinji.
Zanima me vase misljenje ako je ikako moguce
Hvala unaprijed 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, Posao.1 je napisao:

I ako se predomislim da napisem novu izjavu o otkazu jer ovo ce traziti ocitovanje zbog cega ja to nisam prijavila? U ugovoru nigdje ne pise da moram prijaviti na biro krsenje ugovora.

Jeste sigurni da u ugovoru o međusobnim pravima i obvezama koji ste potpisali s HZZ-om, nema odredbe koja kaže da ste im dužni prijaviti svako kršenje prava od strane poslodavca?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija