Jump to content
Schindler

Presude

Preporučene objave

Pozdrav, ovako imam pitanje zna li netko gdje na internetu mogu naći presudu Kulišeku ili barem pod kojim je brojem postupak vođen, te isto za Paravinju, s tim sto bi za njega bas trebao uvid u presudu ili bar dio ili bilo što. trazio sam na sudu u Splitu uvid ,ali slucaj je na Ustavnom pa je sve tamo... pa ako ima netko bilo sto da pomogne bio bi jako zahvalan.

 

pozdrav

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Za Paravinju, vidite preinačavajuću presudu VSRH na linku - http://hrvatskonebo.com/hrvatskonebo/2017/07/06/sokantna-odluka-vrhovnog-suda-vrhovni-sud-smanjio-paravinji-kaznu-s-40-na-20-godina/

Što se Kulišeka tiče, prema linku ŽS u Rijeci, stoji da je predmet zaveden pod brojem K-4/15, no imajte na umu kako je presuda donesena u tom predmetu ukinuta po VSRH-u u ožujku ove godine i sve vraćeno na početak, a je li u međuvremenu taj novi postupak uopće počeo, nije mi poznato.

O razlozima ukidne odluke, nešto više možete naći na ovom linku - http://www.novilist.hr/Vijesti/Crna-kronika/Zasto-je-ukinuta-presuda-Kuliseku-Donosimo-detalje-rjesenja-Vrhovnog-suda-za-stravican-zlocin-u-Crikvenici?meta_refresh=true (uglavnom, elementaran problem je u ubrojivosti).

Vodite računa da u spis u tijeku nećete moći dobiti uvid osim ako ste stranka u postupku ili imate neku drugu, zakonom propisanu osnovu za isto.

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×