Jump to content

Može li vlasnik dobiti kaznu za davanje auta osobi pod zabranom


Čovjek2

Preporučene objave

Znate kak ide kod mladih kad se neko pojavi u društvu s novim autom daj da probam bla bla.  E uglavnom išli frend i ja na cugu i sad on mene pita jel može auto probat i ja rekao ae nek mu bude. Krene vozit on sve normalno dođe na obaliznicu malo jače stisne gas i zaustavi nas prestrtač e sada tu sam ja sazno, da on ima zabranu upravljanja za koju nisam znao. Nije mi rekao, a i mislio sam da neće biti tolko glup ak je pod zabranom i već vozi da će se glupirat. 

Situacija išla ovako prvo pitanje čiji je auto tu sam reko da je vlasnik moj tata , policija tražila mene samo da im dam neki dokument valjda radi utvrđivanja identitea  ili nemam pojma. Ugl pregladali su meni su rekli okej možeš ići ,a ovog su zadržali ,e sada meni niš nisu rekli posebno , pa me zanima jel postoji ikakva kazna za to? Realno gledano,ako neko pita jel može vozit računaš da je sve okej, bar ja to bi bilo ko da neko ko nema položeno kaže daj da vozim.

 

uređeno: od Čovjek2
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija