Jump to content

Pravo korištenja gradske parcele


Wodillica

Preporučene objave

Pozdrav 

Više od 40 godina  u posjedu smo djela parcele koja je koja je bila društveno vlasništvo te je kroz to vrijeme prelazi u županijskom te sada u gradsko vlasništvo. Parcela je podijeljena na pet jednakih dijelova i do nedavno smo svoje dijelove nesmetano koristili. 

Na dva dijela su čak izgrađeni bespravni objekti. Sada se pojavio gospodin koji tvrdi da i on ima pravo na korištenje dijela što smo mu i dozvoljavali isve dok nije počeo samovoljno određivati tko će koliko parcele koristiti i tada je došlo do svađe i on je raznim malverzacija putem poznanstva i sumnjamo potplaćivanjem gradskih službenika došao do faze da se njemu radi parcelacija dijela čestice čime se nama ostalima smanjuje dio za korištenje. Moram napomenuti da smo u nekoliko navrata pokušali otkupiti cijelu čestica ali je uvijek natječaj bio poništen zbog razno raznih razloga te iskreno sumnjam da je cijeli slučaj korumpiran od dotičnog gospodina i dijela gradskih službi

Pošto se čestica koristi kao parkiralište i dijelom bespravno sagrađene garaže i nikada od ni jednog vlasnika nam nije osporavao pravo korištenja čestice a sa željom za otkupnom svoga dijela čestice jer zajednički ne možemo postići dogovor o otkupu koje su daljnje radnje koje bi trebao pokrenuti s obzirom da novaca za skupe odvjetničke nemam a radi se o dijelu od samo 36m2.

 

 

 

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija