Jump to content

Ovrha na nezaštićenom računu


Boc

Preporučene objave

E ovako... Imam neki dug od prijeu(TELE 2) i dug je bio prodan Eos Matrixu kojem naravno nisam platila ništa, jer prema njima niti nemam dug. Eos je dug vratio TELE 2 i dobila sam rješenje o ovrsi, međutim kako nisam imala nikakva primanja, nisu imali što da uzmu. Ove godine u svibnju sam se zaposlila na pola radnog vremena i plaća je uglavnom oko 1.300 kn. Prve dvije plaće sam sasvim uredno primila, bez da mi je itko uzeo išta, a od treće plaće mi je leglo samo 300-tinjak kn. Da li je to naplaćena ovrha? Zašto nisu onda uzeli sve, budući da račun nije zaštićen? Što da radim? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, Boc je napisao:

Prve dvije plaće sam sasvim uredno primila, bez da mi je itko uzeo išta, a od treće plaće mi je leglo samo 300-tinjak kn. Da li je to naplaćena ovrha?

Vjerojatno je ovršni postupak proveden tek tijekom Vaše treće plaće. Uvidom u očevidnik na Fini, znati ćete tko i na osnovu čega je izvršio prisilnu naplatu u svoju korist.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija