Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Harry Potter

Ostavinska rasprava

Preporučene objave

Očekujem poziv na ostavinsku raspravu nakon smrti oca. Nasljednici smo majka, brat i ja. Otac, koliko znamo, nije ostavio oporuku. Zbog nesuradljivosti brata i u konačnici uvrede na moj račun završila sam u teškoj depresivnoj epizodi, liječim se i idem na terapije. Da li moram prisustvovati ostavinskoj raspravi ili mogu opunomoćiti drugu osobu, odvjetnika? Naime, nisam dovoljno dobro da bih prolazila cijelu tu priču. Molim savjet

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Poštovana, ako Vi nikog ne opunomoćite, a sami, osobno, se ne pojavite na raspravi u ostavinskom postupku, tada se tretira da se Vi prihvaćate svog nasljedničkog dijela koji Vam, primjenom Zakona o nasljeđivanju, pripada...

Uređeno od Željac047

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Online korisnici

    No members to show×