Jump to content

žalba protiv (dijela) presude Upravnog suda donesene u moju korist


zao

Preporučene objave

Presudom Upravnog suda je poništeno rješenje javnog tijela, dakle u moju korist, ali mi nisu prihvaćena oba tužbena zahtjeva nego samo jedan od njih. Žalio sam se na takvu presudu Viskom upravnom sudu ali mi je žalba odbačena rješenjem Upravnog suda kao nedopuštena, sukladno čl.66 a ZUS-a. Na ovaj način mi je uskraćeno elementarno pravo žalbe i to u odnosu na važniji tužbeni zahtjev, jer što mi vrijedi da je poništeno rješenje javnog tijela kad će se ono u ponovnom postupku pozvati na presudu Upravnog tijela kojom mi je odbačen drugi tužbeni zahtjev (pa će zato javno tijelo donijeti identično rješenje glede tog, drugog tužbenog zahtjeva).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Šta mi to vrijedi kad će tuženik u ponovnom postupku dinijeti ISTU odluku glede mog ODBIJAJUĆEG tužbenog zahtjeva (od strane suda)? Ovo je zaobilazni način a mi se uskrati elementarno pravo žalbe. NAPOMENA: ponavljam, jedan tužbeni zahtjev je Upravni sud prihvatio, ALI JE DRUGI TUŽBENI ZAHTJEV ODBIO

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija