Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
anchyzd

Brak sa stranin državljaninom

Preporučene objave

Ovako. U vezi sam sa državljaninom Commonwealth of Dominica. Prije mjesec i pol dana napustio je Hrvatsku gdje je boravio 3 mjeseca na turističkoj vizi i trenutno je u Austriji gdje mu je odobrena nova viza. Nas zanima kako se on može vratiti?Namjeravamo se vjenčati i zanima nas ima li načina da se vrati i prije ova obavezna 3 mjeseca? Koji su sve papiri potrebni i od kuda uopće krenuti..Što više surfam u potrazi za informacijama manje znam..Nebi podnosio zahtjev za turističku vizu jer ona za nije rješenje.. Pomozite. Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

..da ..zaboravila sam napisati da na stranicama Commonwealth of Dominica piše da njihovim državljanima za zemlje EU nije potrebna viza,ali ju je on na kraju ipak trebao..

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  

  • Online korisnici×