Jump to content

Problem s viđanjem djece


sanjabrlic

Preporučene objave

Poštovani molim Vas da mi pošaljete savjet na sanja.brlic@gmail.com

Radi se o sljedećem: Otac je dobio privremeno rješenje da mu se dodjeljuju djeca. Otac živi u jednom gradu, a majka u drugo. U rješenju piše da je majka dužna viđati djecu svaka 2 tjedna i preuzeti ih petkom u 19 sati. Otac to opstruira tvrdeći da jedno dijete želi vidjeti majku samo u njegovom prisustvu i to samo na par sati i to u mjestu gdje majka živi. Međutim kada majka pokušava pismenim putem organizirati viđanje jer otac na pozive ne odgovara ili ako se javi kaže budi dobra pa ću ti dozvoliti da ih vidiš, otac se ne javlja na pisane poruke.

Što učiniti, kako da majka vidi svoju djecu, kada i advokat kojeg je angažirala ne poduzima ništa po tom pitanju.

 

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ovo mi je jako bitno jer je majka koja je ovo napisala očajna, a ja ne znam što da joj savjetujem. Molim savjet poslati na sanja.brlic@gmail.com

Otac djece  nije doveo djecu te mi je onemogućio da sama dovedem djecu na adresu prebivališta u Zagrebu te na taj način onemogućio pohađanje nastave u OŠ Zapruđe prvi nastavni dan nove školske godine.

 

Gospodin  mi je telefonski rekao da ima rješenje Suda o privremenoj mjeri, međutim ja nikakvu službenu obavijest o eventualnom novom rješenju nisam dobila, prema čemu proizlazi da do trenutka dobivanja novog rješenja na snazi je presuda Suda iz Opatije prema kojoj djeca žive sa mnom.

 

Gospodin  mi nije poslao odgovor kada ce vratiti djecu na njihovu adresu prebivališta, telefonski vrlo šturo razgovara sa mnom o djeci i onemogućava mi neometan razgovor sa mojom djecom te navodi neistine o tome što sam uspjela razgovarati sa djecom. U nevjerici ove situacije kao majka djece izvijestila sam ga da nema pravo uskratiti mi da provedem vrijeme sa djecom jer prema sudskoj odluci koja je na snazi bio je dužan vratiti djecu meni kako bi se uspjele pripremiti za početak nove školske godine.

 

Poslao mi je mailom jednu stranicu navodnog rješenja bez potpisa i pečata.

 

Do sada nisam dobila odgovor na pitanje kada ce mi omogućiti da vidim svoju djecu.

 

Nadalje, škola OŠ Zapruđe nije dobila nikakvu službenu obavijest o ispisivanju djece iz škole.

 

Ljubazno Vas molim za pomoć i savjet na koji način mogu vidjeti svoju djecu s obzirom na navedene okolnosti.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • drot13 je promijenio naziv u Problem s viđanjem djece

Poštovana, otiđite u nadležni CZSS neka oni provjere navode koje otac djece priopćava ili, još bolje, otiđite direktno na sud i tamo izvršite uvid u spis....malo čudno, da su navodi istiniti, zasigurni bi i Vi, kao i otac, dobili tu novu odluku...

Ako nije tako kako Vam otac djece priopćava, opetovano se obratite djelatnicima nadležnog CZSS i zatražite njihovu žurnu intervenciju ili izvjestite direktno sud koji je donio privremeno rješenje radi nemogućnosti sprovođenja zbog nepoštivanja istog od strane oca...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija