Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Brigita 26

Nasljedno pravo

Preporučene objave

Ee ovako zanima me jedna stvar od muza baka je umerla...a novce koje su dobili to su dobili od njihovog tate koji je prije 12 god umro....znaci to je njegova mama....e sad posto je baka umrla a novci ostali na racunu a njihova teta koja je jako bezobrazna ima punomoc na kartici ee sad da li ona ima pravno na to jer sam citala cim ona umre punomoc prestaje...samo je pitanje da li je ona bila u toj banci i obavjestila ih....javni biljeznik je rekao ako baka nije imala drugi racun otvoren da novci idu njoj jer je bila opunomocena.....i sad ne kuzim vise nista hvala na svakom savjetu

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Online korisnici

    No members to show×