Jump to content

trend u starackim domovima a sad i medju odvjetn. kancelarijama (:


anonimno

Preporučene objave

DUŠEVNOJ BOLESNICI ZA

DVOSOBNI STAN DAO ŠUPU

POD PLOČOM U zamjenu za dvosobni stan, u koji je smjestio odvjetnički ured, Marko Marinović je Dušanki Slijepac Đudi, koja je duševna bolesnica, kao i cijela njezina obitelj, dao 30-ak kvadrata dograđenog prostora, prekrivenog betonskom pločom

piše Ana VUČETIĆ

Jedan od odvjetničkih ureda Marka Marinovića i njegovih partnera nalazi se u ulici Plemića Borelli, u zadarskom predjelu Varoš, svega 50-ak metara od zadarskog suda. Do dvosobnog stana na prvom katu zgrade Marinović je došao nakon zamjene s Dušankom Slijepac, koju svi Zadrani poznaju pod nadimkom Đudi.

 

Zapušteni objekt

Đudi je inače duševna bolesnica, kao i cijela njezina obitelj, a trenutačno je pod skrbništvom zadarskog Centra za socijalnu skrb.

U zamjenu za njezin stan na kućnom broju 1, Marinović je Đudi dao šupu u dvorištu iste zgrade, gdje je ranije bila smještena njegova stara odvjetnička kancelarija. Riječ je o 30-ak kvadrata nadograđenog prostora, prekrivenog betonskom pločom, gdje su nakon zamjene s Marinovićem uselili Đudi, njezin brat Slobodan i njezina majka, koja je tamo u međuvremenu i preminula.

Taj dvorišni objekt je sada potpuno zapušten, izgleda kao straćara, zaključan je lokotom, a u njemu nema ni struje ni vode. Okolni stanari, s kojima smo jučer razgovarali, žale se kako zbog nabacanog smeća oko te šupe imaju velikih problema sa štakorima, a zbog svađa između Đudi i njezina brata Slobodana više je puta morala intervenirati i policija.

 

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija