Jump to content

RACUN BEZ BROJA I PECATA OD STRANE STOMATOLOGA


Dora69

Preporučene objave

Pozdrav svima! Imam cini mi se problem sa svojim stomatologom, pa molim za savjet sto uciniti. Od samog pocetka mi se cini da je aljkav i neprofesionalan, ali da sad ne pisem sve, bazirat cu se na goruci problem. Prije skoro 3 tjedna smo dogovorili da ce mi vaditi zub i brusiti  susjedni i odmah staviti privremeni most (jer se radi o jedinici, pa da ne hodam krezuba po svijetu), a kad se povuce zubno meso, staviti onaj pravi. Rekao mi je cijenu 2600kn, pola odmah a pola na kraju. Stomatolog je privatnik koji ima ugovor sa HZZO- m, a ja sam njegova pacijentica. Uzeo mi je otisak zubi i nista drugo nije napravio, rekao je da cemo nastaviti za dan- dva (iako je dogovor bio da ce to napraviti u istom danu), ali otada je proslo skoro 3 tjedna i nista. Zvala sam ga i on govori da mu je guzva i da cemo ubrzo... Platila sam mu 1300 kn, a on mi je izdao racun bez broja, pecata i datuma... Sve mi se to cini protuzakonito, pa sam otisla na HZZO i pitala da li je to ispravno ili ne. Slali bi me od sobe do sobe i nitko mi nista konkretno nije rekao, nitko nista ne zna i nije siguran...??? Neke sluzbenice su se samo nasmijale (kao da misle da to nije ispravno), druge su bile neljubazne i samo cekale da odem. I sta sad... vidi vraga... za sat vremena me zove zubar da kad mogu doci da to rijesimo, imao je nekih problema s punicom... oteglo se... ???. Wtf..??!!! Ko tu koga.. Imam osjecaj da ga je netko zvao sa HZZO - a i obavjestio da je bilo upita u vezi njega, i upozorio ga da rijesi to sto ima sto prije. Zanima me sljedece:

1. Da li je racun ispravan (bez broja, pecata, datuma i mog broja osiguranja - ima samo njegov potpis)?

2. Da li je cijena previsoka za uslugu koju mi pruza (druga zubarica mi je rekla da bi mi ona sve to naplatila 1800 kn)?

3. Ako je racun nevazec, mogu li traziti da mi vrati novce i odustati od svega jer cekam predugo, a mozda negdje drugdje mogu proci jeftinije.

4. Kome se obatiti za pomoc?

Unaprijed zahvalna!

20180911_003247.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija