Jump to content

Prijetnja ovrhom ugovor nije potpisan


Ana-S

Preporučene objave

Dobar dan,

ne znam da li sam postavila pitanje na dobrom dijelu foruma pa ako nisam recite da prebacim pitanje u drugi dio. Ovakva je situacija ja sam kod jedne gospode privatno htjela sasiti vjencanicu po mjeri. Mailovima smo se dopisivali da li moze i kada da se nademo. Sve smo dogovorile, ja sam joj donijela haljinu po kojoj je trebala sivati uz male izmjene, otisla sam kupiti materijal, medutim haljina nije sasivena po dogovoru na sto ona tvrdi da je ali ok, ja sam rekla posto se bavi tim poslom i suraduje sa salonima vjencanica neka joj za trud materijal ostane haljina prodati ce ju nekome, a ja haljinu necu uzeti niti platiti. Nikakv ugovor nisam potpisivala. E sad ona meni prijeti odvjetnikom i ovrhom, ima li ona uopce osnove za to? Kaze da ce odvjetniku odnjeti prijepis mailova i da smo mi imale usmeni dogovor i da ce ovrhom izvuci novce.

Hvala lijepa na odgovoru

uređeno: od Ana-S
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U pravu je, i usmeni ugovor je ugovor, nema obveze da se ugovor o djelu sklapa u pisanom obliku. Vi, ako niste zadovoljni radom, imate pravo raskida ugovora (tada svaka strana vraća drugoj što je primila na ime ispunjenja), ili održavanja ugovora na snazi i smanjenja cijene zbog lošije kvalitete radova, te naknade štete koju ste imali zbog lošije kvalitete u svakom slučaju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija