Jump to content

Vraćanje oduzete vozačke i plaćanje kazni


kL_ZGB

Preporučene objave

Pozdrav,

vozacka mi je oduzeta na nekoliko mjeseci i sad je to proslo, ali koliko kuzim po novom zakonu je nemogu podignuti dok ne platim sve kazne. S obzirom da imam ogromnu kolicinu neplacenih kazni, dali postoji neki nacin da se kazne placaju u ratama, a ne sve odjednom. Ali da vozacku dobijem odmah, naravno, a ne za recimo pol godine dok otplatim sve kazne. Dali netko zna tocno proceduru u vezi placanja tih kazni.

hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prouzrocio sam saobracajku pod utjecajem opijata, razbio svoj i dva druga vozila, ali bez ozljedjenih jer sam zaspao i zabio se u auto ispred, a on pak u onog ispred njega. Policajcu sam bio sumnjiv i poslao me na vadjenje krvi i urina i kad je stigo rezultat dobio sam poziv za izvanredni lijecnicki, al ga nisam obavio jer sam vozacku vec odnio u heinzlovu, pa mi nije imalo smisla to raditi, jer sam znao kad mi istekne zabrana da ce i vozacka otprilike isteci, pa sam mislio to odjednom, napravit lijecnicki kad cu je morati i produziti, a taman brijem da je ovih dana istekla, znam da je u 9mj. I sad je zabrana zavrsila, ali imam dosta neplacenih kazni, u vrijednosti preko 10.000kn.

Pa jel ima to ikakve veze, to sta si me pitao, sa mogucnoscu otplate kazni na rate..? Dali to ista utjece ili je onako ko sto mi je napisao gospodin iznad, da “nema nikakvih precaca” i da moram platiti sve kazne odjednom..?

Unaprijed zahvaljujem

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija