Jump to content

Mrkk1950

Preporučene objave

Lijep pozdrav.
U 4mj 2018.godine sam dao otkaz  te otvorio racun u drugoj banci i normalno primao placu(jer sam nastavio radit) samo sam otvorio drugu banku,imao sam dopusten minus u Splitskoj banci kao paket za mlade od 4000kn,no sada mi je nakon 5mj došla opomena da moram podmirit dug u roku 8 dana.Znaci naglašavam da imam normalna primanja no nije dosla obavjest da mi je ukinut minus nego da moram podmirit dug u roku 8 dana.
Hoce mi udarit ovrhu ako ne platim do 15.10 ? jer slijedeci mjesec mogu normalno sve podmirit samo trebam fore 3 tjedna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

, Mrkk1950 je napisao:

naci naglašavam da imam normalna primanja no nije dosla obavjest da mi je ukinut minus nego da moram podmirit dug u roku 8 dana.

Mišljenja sam da ste dobili pisanu obavijesti o tome da Vam banka otkazuje ugovor o kreditu po tekućem računu, a kojega ste dobili kao paket njihovih novih usluga tzv. prešutno prekoračenje. Kako Vi niste odbili ovu uslugu, bilo da ste to napravili osobno u poslovnici ili da ste im poslali dopis - prešutno ste prihvatili njihovu novu uslugu. Kod ˝prešutnog prekoračenja˝ radi se o prekoračenju pri kojem banka potrošaču stavlja na raspolaganje sredstva koja nadmašuju trenutačno stanje tekućeg računa ili dogovoreno prekoračenje. Problem je u tome što ovako raspoloživa sredstva na računu predstavljaju trenutačno stanje novčanih sredstava na transakcijskom računu uvećano za iznos dopuštenog i prihvaćenog prekoračenja.

, Mrkk1950 je napisao:

Hoce mi udarit ovrhu ako ne platim do 15.10 ?

Ne vjerujem da će ići na ovrhu, ukoliko neznatno prolongirate ovaj rok, jer je ova usluga banke i osmišljena s ciljem prilagođavanja potrebama korisnika.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija