Jump to content

pravo na jednaki tretman - putni troškovi


darkox3

Preporučene objave

Pozdrav svim forumašima,

nadam se da ću ovdje dobiti odgovor na ono što me kopka. Radi se o sljedećem: ima li igdje u zakonskim aktima rečeno da dva radnika koji rade u istoj firmi imaju pravo na jednaki tretman. Konkretno se radi o putnim troškovima za dolazak na posao. Dvojica radnika putuju iz istog mjesta na posao u istu zgradu. Obojica putuju svojim automobilom. Zaposleni su u državnoj firmi. Jedan od njih dobiva duplo veće putne troškove nego drugi. Ovaj koji dobiva manje je očito stavljen u nepovoljniji položaj. Ima li koji zakon da to zabranjuje. Ako ima o kojem se zakonu i članku konkretno radi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

prije 1 sat , Borbena7 je napisao:

Mišljenja sam da se ovdje ne radi o stavljanju u nepovoljniji položaj, jer se troškovi obračunavaju svima na isti način, već bih rekla da je taj drugi radnik stvarno prijavljen sa prebivalištem negdje drugdje, dalje od mjesta iz kojega putujete i da zbog toga dolazi do te razlike.

I zbog ovakvih stvari, mnogo je ljudi (pogotovo u državnim službama) završilo sa kaznenim prijavama i osudama za prijevaru te prestankom radnog odnosa.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija