Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Nonam

Naplata duga

Preporučene objave

Pozdrav. Zanima me kako da naplatim dug ex frendici? Naime moja je greska jer sam joj posudila novce bez da mi je potpisala ugovor. Imam dokaze preko poruka u kojima priznaje da sam joj posudila vise od 3000kn. I uvijek laze i obecava da ce novce vratiti, produzivajuci sebi rokove. Proslo je od toga vise od godinu dana i vise nemam strpljenja prema njoj. U meduvremenu se preselila u Austriju, medutim ima prijavljeno prebivaliste u HR.

Molim pomoc kako da vratim svoje novce? Hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Poštom preporučeno s povratnicom pošaljite dopis u kojem joj dajete rok od 8/15 dana da vam vrati dugovani iznos ili ćete u protivnom protiv nje podnijeti kaznenu prijavu radi prijevare nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu te tužbu sudu usmjerenu na povrat novca.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×