Jump to content

Nepotpisan ugovor, a dobiven otkaz


Jurakos

Preporučene objave

Situacija zaposlio se preko agencije neke u tvrtci za pomoconog radnika. Došao na posao dnas i došao kao neki glavni šef ili nezz koja je pozicija i reko kao što radite ovdje. Ja sam reko pa zaposlen sam ovdje on kaže meni, ali nama nisu više potrebne vaše usluge ja reko pa niko ništa nije reko. On kak ne pa sam reko da nije niko me obavijestio i da nebi išao iz Zaprešića radit 50 km ili kolko već ima do Rugvice sigurno da sam znao da ne radim tamo više.

Stvar je u tome da ugovor nisam ja potpiso tj napraljev je bio dobio sam ga samo preko whatsapp od agencije preko koje sam se zaposlio u frimi. Ugovor dolazi doma poštom. On kako je to rekao da nisu potrbene moje usluge smatram da je to otkaz pošto je ugovor vrijedio do 27.10. Nisam dobio nikakve papire za potpisivanje otkaza.

Mislim ne kužim poslodavce očekuje da sve znamo ,a nikad nam neće objasnit :o i sad će meni pisat u radnoj knjižici rado tu mj dana tu 2 dana tu 3 dana i sada nezz jel može to biti problem kod daljnjih zapošljavanja

1. zanima me oću li biti plaćen za ovo što sam raido par dana. Radio sam ovako od 25.9 do 28.9

25.9-.27.9 10 h radio znacio i dns 3 h jer sam nešto imao na faksu obavit Negdje oko 600 kn bi trebo dobit msm nije ni puno, al opet 

2 Oće li mi isplatit gorivo troškove koje je agencija obećala plaćati?

3. Jel moram odraditi otkazni rok. Mislim nije ga niko spominjao al nezz jel može nakando se poslodavac sjetit i reće e zovi onog na otkazi rok. Pošto se ja recimo u međevremnu mogu zaposlit na nekom boljem poslu i onda neću moć na 2 posla istovremeno .

4. Jel mogu ja kako preko interneta provjerit svoj status zdravstenog osigurnja? Pošto ne znam jel su me prijavali ovi, al vjv jesu ćim je radđen ugovor o radu? 

5. Kome se ja mogu žaliti tj od koga potraživati troškove koje sam imao radi posla. Nisam se nado da će me baš odma otjerat

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija