Jump to content

Javno sramočenje, Kleveta, Prijetnja smrcu, Ucjena - trazim odvjetinka


frpat

Preporučene objave

Poštovani,

tražim odvjetnika za savjetovanje i za daljenje vođenje predmeta.

Ukratko u situaciji:

Imam jedno i po godisnje djete s osobom (mađarska manjina u hrvatskoj, hrvatska manjina u madarskoj) koja razumijem hrvatski, radi  u Zagrebu ima svoj stan. Živimo odvojetno (zajedno nije islo), na razne nacine se pokusavam dogovoriti za videnje sina ali ne ide kako spada (ovisi o danu i njenoj volji). Trenutno smo na socijalnoj i pokusavamo postici dogovor prije suda koji je zakazan 10.1.2019. godine. Na sudu trazi puno skrbnistvo i prisilu da potpisem papire za djete da ima i madarsko drzavljanstvo tako da moze nesmetano udaljiti djete od mene maksimalno. 

Kako ne popustam pod nekim stvarima redobito me javno vrijeda i proziva, pise neistinite na FB o meni javno te bi se usudio reci da regrutira ljude da sire los glas o meni i da me javno osuduju (iako me ti ljudi ne poznaju); to se desavalo jos i prije u veljaci, pa onda u svibnju i sada opet. 

Imam njene ispade u porukama di me optuzuje  i di me naziva kriminalcem i narkomanom s tim da nemam veze ni sa jednim a ni sa drugim, u porukama imam di mi se prijeti Mađarima i drugim ljudima koji ce me "nauciti pameti" da je moram slosati s tim da ce im ona to platiti. 
Isto tako imam poruke di me vrijeđa i ucjenjuje djetetom, novcima i drugim stvarima. 

 

To sam sve trpio do sinoc (31.9.2018.) kada nije javno me opet prozivala za otmicu djeteta (cista obmana javnosti jer ne mogu oteti svoje djete jer imamo ista prava kao roditelj), prijetnje, i izlaganje djetetu opasnostima (sve su to lazi koje mogu konkretno dokazati kao sto sam dokazao kad me prijavila policiji za nepostojece obiteljsko nasilje).

Zelim na dodati do ona meni ne daje djete da vidam (ne znam s kojim pravom dok socijalna nisa ne poduzima po tom pitanju i daju nam  termine svaki treci tjedan), mjenja dane kada ga mogu vidati, di pod kojim uvjetima (s tim da opet ovisi kakve je one volje) iako djete me obozava i svaki put kad me vidi zeli mi u ruke i zeli da se igram s njim. Ona kada ima neki posao da radi ona javno zica ekipu ko ce joj cuvati dijete vrijedajuci mene usput i dok meni ona brani da vidam djete.

Tražim odvjhetnika za savjetovanje i daljnje postupanje s tim da ima u obziru da nisam financijski jak, odnosno da nemam bas novaca i da sam spreman na razne dogovore u slucaju da se pokrene postupak trazenja ostete od majke moga sina za klevetu, ucjenu, prijetnju smrcu i ostalo sto imam sve na mobitelu. 

Nadam se brzom odgovoru, 

Srdačan pozdrav,
Franjo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija