Jump to content

Prigovor na kaznu za nepoštivanje suda


gesaugen

Preporučene objave

Nisam još drapnut nego procjenjujem moguću štetu.

Imam ročište kod iste sutkinje koja me je u procesu protiv bivše supruge osudila bez dokaza za ono zbog čega ja sada tužim suprugu i obzirom da je naklona supruzi iz meni nekog nepoznatog razloga (pretpostavljam opće prisutna ženska frustracija) sam joj želio reći da sam duboko razočaran u njezinu prisebnost u našem slučaju te odluku da osudu donese na temelju emocija i procjene karaktera umjesto na temelju činjenica, te da sam fasciniran što je unatoč ne postojanju dokaza kao i mojoj čistoj prekršajnoj i kriminalnoj prošlosti te izrazito uzronom vladanju i življenju odlučila me penalizirati s najvišom novčanom kaznom kao da sam nepopravljivi ponavljač prijestupa, da ju može biti sram jer financijsku štetu koju mi je nanjela je uzrokovala da nisam imao novaca djetetu priskrbiti stvari koje sam obećao te d ame je dovela da sam jedan mjesec morao doslovce skupljati kovanice po kući da bih kupio kruh i preživio par dana do plaće.

Iako neću vrijeđati već samo iznijeti komentar na njen nikakav rad, vjerujem da kakva je isfrustrirana ko*etina bi mi mogla spičiti kaznu čisto radi ega pa se želim pripremiti.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Geasaugen, nemojte to raditi, jer ćete si nakopati dodatnih problema na vrat, vjerojatno i novčanu kaznu, pa se zapitajte - je li to vrijedno?

Ponekad je bolje prespavati, pa donijeti odluku naknadno.

Osim ako imate para na bacanje, onda možete tražiti avansno plaćanje. :-D

P.S. I da, pripazite malo na etikete koje spominjete, barem jedno slovo zamijenite simboom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bio sam, nisam to rekao, bila je napikirana na mene i dala mi opomenu samo što sam izdahnuo kroz nos glasnije zbog fasciniranosti lažima koje iznosi bivša... ma katastrofa.

I na moj upit zašto se dopušta bivšoj da iznosi stvari koje nemaju veze sa slučajem a meni se ne dopušta da pitam na temelju čega to tvrdi mi je odbrusila "da li ja to dovodim u pitanje rad suda?"

 

moje slijedeće pitanje je: na koji način se pokreće disciplinski postupak radi neprofesionalnog i izrazito pristranog načina rada sudca?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija