Jump to content
gesaugen

Prigovor na kaznu za nepoštivanje suda

Preporučene objave

Remetili ste mir na raspravi, pa su vas "drapnuli" po džepu? To je gotovo pa nemoguće osporiti, jedino možda visinu ili vrstu sankcije, ali sve zavisi što je u zapisniku.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Nisam još drapnut nego procjenjujem moguću štetu.

Imam ročište kod iste sutkinje koja me je u procesu protiv bivše supruge osudila bez dokaza za ono zbog čega ja sada tužim suprugu i obzirom da je naklona supruzi iz meni nekog nepoznatog razloga (pretpostavljam opće prisutna ženska frustracija) sam joj želio reći da sam duboko razočaran u njezinu prisebnost u našem slučaju te odluku da osudu donese na temelju emocija i procjene karaktera umjesto na temelju činjenica, te da sam fasciniran što je unatoč ne postojanju dokaza kao i mojoj čistoj prekršajnoj i kriminalnoj prošlosti te izrazito uzronom vladanju i življenju odlučila me penalizirati s najvišom novčanom kaznom kao da sam nepopravljivi ponavljač prijestupa, da ju može biti sram jer financijsku štetu koju mi je nanjela je uzrokovala da nisam imao novaca djetetu priskrbiti stvari koje sam obećao te d ame je dovela da sam jedan mjesec morao doslovce skupljati kovanice po kući da bih kupio kruh i preživio par dana do plaće.

Iako neću vrijeđati već samo iznijeti komentar na njen nikakav rad, vjerujem da kakva je isfrustrirana ko*etina bi mi mogla spičiti kaznu čisto radi ega pa se želim pripremiti.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

S obzirom da to nije način na koji se iznose eventualni prigovori na rad sutkinja/sudaca, a riječi će ući u zapisnik, ne vidim kako bi osporio takvu eventualnu kaznu.

A molim te da izbjegavaš takav rječnik i na ovom forumu.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Mišljenja sam da Vam je najbolje odustati od ove namjere. Možete si samo nanijeti štetu i to višestruku, a u pogledu rada suda nećete baš ništa postići.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Geasaugen, nemojte to raditi, jer ćete si nakopati dodatnih problema na vrat, vjerojatno i novčanu kaznu, pa se zapitajte - je li to vrijedno?

Ponekad je bolje prespavati, pa donijeti odluku naknadno.

Osim ako imate para na bacanje, onda možete tražiti avansno plaćanje. :-D

P.S. I da, pripazite malo na etikete koje spominjete, barem jedno slovo zamijenite simboom.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

bio sam, nisam to rekao, bila je napikirana na mene i dala mi opomenu samo što sam izdahnuo kroz nos glasnije zbog fasciniranosti lažima koje iznosi bivša... ma katastrofa.

I na moj upit zašto se dopušta bivšoj da iznosi stvari koje nemaju veze sa slučajem a meni se ne dopušta da pitam na temelju čega to tvrdi mi je odbrusila "da li ja to dovodim u pitanje rad suda?"

 

moje slijedeće pitanje je: na koji način se pokreće disciplinski postupak radi neprofesionalnog i izrazito pristranog načina rada sudca?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×