Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

lugospod

Žalba na privremenu mjeru

Preporučene objave

Pozdrav,

 

S obzirom da imam puno argumenata za žalbu na privremenu mjeru, da li je praksa da se žalbe detaljno raspišu (koliko god trebalo da se ukaže na greške) ili u praksi suci na žalbenom procesu ne vole baš čitati pa će ih samo iziritirati ako žalba duža i treba biti minimalistička? 

Naravno, ne mislim sada da pišem prosto složene rečenice gdje je jednostavna dovoljna, već ima dosta grešaka u sudskoj presudi - neke su manji propusti a neke su ozbiljniji i treba dosta da se pojasni. 

 

Hvala!

L. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
Prije 18 minuta, Borbena7 je napisao:

Radije idite na opciju, kratko i jasno, jer sa detaljiziranim žalbama od nekoliko strana dobivate kontraefekt.

Sutkinja je napisala rješenje na 11 stranica, i na hrpu mjesta napravila greške. i sad ja moram "na kratko" to odraditi što mi je defacto ne moguće  :( ispod 6 stranica ne vidim kako ću uspijeti ugurati jer ima barem 15-tak grešaka a za svaki grešku moram reći gdje je, i onda što je greška....

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Vodite se tim da koncizno napišete žalbu. Znači, razlog i kratko obrazloženje, tako da onaj tko o njoj bude odlučivao kad je pročita ima jasnu sliku onoga što ste htjeli reći, a ne da se nakon čitanja pogubi u pričama i pričama. Jednostavno nemojte se gubiti u detaljima, već se držite biti na koju ukazujete.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×