Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

lugospod

Žalba na privremenu mjeru

Preporučene objave

Pozdrav,

 

S obzirom da imam puno argumenata za žalbu na privremenu mjeru, da li je praksa da se žalbe detaljno raspišu (koliko god trebalo da se ukaže na greške) ili u praksi suci na žalbenom procesu ne vole baš čitati pa će ih samo iziritirati ako žalba duža i treba biti minimalistička? 

Naravno, ne mislim sada da pišem prosto složene rečenice gdje je jednostavna dovoljna, već ima dosta grešaka u sudskoj presudi - neke su manji propusti a neke su ozbiljniji i treba dosta da se pojasni. 

 

Hvala!

L. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
Prije 18 minuta, Borbena7 je napisao:

Radije idite na opciju, kratko i jasno, jer sa detaljiziranim žalbama od nekoliko strana dobivate kontraefekt.

Sutkinja je napisala rješenje na 11 stranica, i na hrpu mjesta napravila greške. i sad ja moram "na kratko" to odraditi što mi je defacto ne moguće  :( ispod 6 stranica ne vidim kako ću uspijeti ugurati jer ima barem 15-tak grešaka a za svaki grešku moram reći gdje je, i onda što je greška....

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Vodite se tim da koncizno napišete žalbu. Znači, razlog i kratko obrazloženje, tako da onaj tko o njoj bude odlučivao kad je pročita ima jasnu sliku onoga što ste htjeli reći, a ne da se nakon čitanja pogubi u pričama i pričama. Jednostavno nemojte se gubiti u detaljima, već se držite biti na koju ukazujete.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×