Jump to content

Telekom racun 125000 kn


Ana9595

Preporučene objave

Postovani, molim za bilo kakvu pomoc. Raskinula sam hibrid tarifu jer mi nije receno da se uz 109 kn mjesecno placa jos nekih tridesetak kn naknade. Agentica je pri raskidu bila jako neljubazna, 5 minuta se svadjala i na kraju me pitala zivim li ja u kamenom dobu kad mi ne treba nikakva tarifa. Na stranici telekoma pise da je raskid hibrid tarife moguc u svakom trenutku i tarifa je bez ugovorna obveze. Da bi me 8.10.2018. bio ispostavljen racun od 125 000 kuna penala. Dozivjela sam sok. Cekam ocitovanje telekoma, no tko zna kad ce odregirati. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Svašta. Sve bi ovo bilo o.k. da nema ove dodatne usluge/naknade koju obrazlažu kao naknadu za prijevremeni raskid ugovora, a u narudžbi putem webshopa jasno navode da nema ugovorne obveze. Mišljenja sam da su Vam ovi 87,20 kn obračunali kao naknadu za korištenje tarife razmjerno danima u mjesecu do kojega ste zatražili raskid ugovora, a uz ovu potrošnju koja je 0,00 kn i dodatne usluge/naknade su trebale biti 0,00 kn, jer nema ugovorne obveze. Vjerujem da je došlo do greške u sustavu i umjesto 0,00 kn da je naznačeno 100.000,00 kn, a ostatak obračuna da je stvar matematike. Da sam na Vašem mjestu, sutra bih otišla direktno u njihovu poslovnicu i zatražila očitovanje, je li ovo nekakva greška ili što, a onda ovisno o njihovom odgovoru bi poduzimala daljnje radnje.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Evo maloprije su me zvali i rekli da su napravili usmeni prigovor i da cekam poziv jer je iznos prevelik da ga agent stornira. Imam li ja pravo na odstetu za pretrpljeni strah jer i dalje sam izvan sebe? Cijelu nocnu smjenu sam se tresla, vec me glava zabolila i evo oka nisam sklopila otkad sam dosla s posla, jako me to potreslo. Sa mojom financijskom situacijom taj bi iznos trebalo naplacivatu godinama. 100 stvari mi je proslo kroz glavu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija