Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

esigente

Ostavinska rasprava u RH, preminuli je strani drzavljanin

Preporučene objave

Molim pomoc. Preminula osoba je strani drzavljanin (BiH), a bio je suvlasnik stana u ZG-u. U BiH je provedena ostavinska rasprava kod javnog biljeznika za imovinu koja je u BiH. Kako i kod koje institucije se pokrece ostavinska rasprava u RH za imovinu koju je pokojnik posjedovao u ZG-u? Hvala.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

G-man @     Hvala na informaciji.  Ta informacija mi je trebala, znaci prijedlog za pokretanje ostavinskog postupka se predaje nadleznom sudu, a samu ostavinsku raspravu vodi javni biljeznik.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×