Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Palle2

Nepotpuno (nepravedno) izvlaštenje

Preporučene objave

Pozdrav!

Molim misljenje odvjetnika u predmetu nepotpunog izvlaštenja (a vjerojatno ce doci i do spora, pa cu trebati i zastupanje). Radi se o imovinsko pravnim odnosima vezanim za prolaz infrastrukturne trase kroz privatan posjed i njegovo trajno obezvrijeđenje uz ponuđenu vrlo malu naknadu.

hvala

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Što Vas muči kod nepotpunog izvlaštenja? Ako smatrate da je naknada preniska imate pravo na raspravi predložiti novo vještačenje na teret korisnika izvlaštenja.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Pozdrav!

Hvala na odgovoru.

U međuvremenu sam zatražila novo vjestacenje zbog obezvrijeđenja zemljista- nakon planiranog infrastrukturnog zahvata parcela bi mi ostala građevinski neupotrebljiva- i prije odluke novog vjestaka koji je obavio ocevid dobila obavijest da odustaju od te trase.😃Nadam se da je to sad rijeseno iako nisam dobila nista pismeno.

Pozdrav

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×