Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

Sign in to follow this  
Dragan Dragan

Prikljucenje legaliziranog objekta na elektricnu mrezu

Preporučene objave

Molim za pomoc vezano za slijedeci slucaj. 

Kupio sam nelegalno izgraden objekt za koji sam nakon kupnje pokrenuo proces legalizacije te ishodovao pravomocno rjesenje o izvedenom stanju. Sa obzirom da se nekretnina nalazi na zemljistu grada (pokrenuli i taj postupak koji ce zavrsiti tko zna kada) u zahtjev HEPu za ugradnju sata (objekat ima sve instalacije za el. energiju jer je do moje kupnje u njemu bilo struje) dostavili smo pravomocno rjesenje o izvedenom stanju i kupoprodajni ugovor. Medutim HEP nas odbija prikljuciti na el. mrezu trazeci od nas i ZK vlasnicki list nastavno na to sto je jos uvijek grad vlasnik zemljista. 

Prema info koje sam pribavio ZK nije potreban, odnosno potrebno je samo pravomocno rj. o izvedenom stanju i kupoprodajni ugovor kao dokaz o vlasnistvu objekta. Molim vas za misljenje o ovom predmetu i ako sam u pravu da me uputite na zakon i clanke kojima je ovo regulirano jer sa HEPom necu nikada na “zelenu granu” bez da im podastrem dokaze kojima dokazujem svoje pravo. 

Puno puno hvala!!!

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama
, Dragan Dragan je napisao:

da me uputite na zakon i clanke kojima je ovo regulirano jer sa HEPom necu nikada na “zelenu granu” bez da im podastrem dokaze kojima dokazujem svoje pravo. 

Potražiti Ovdje

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  

  • Online korisnici

    No members to show×