Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

tyrion

Utvrđivanje izgubljene zarade

Preporučene objave

Molim savjet vezan za izgubljenu zaradu. Radim kao vozač u međunarodnom prometu. Prije dvije godine imao sam sudar sa osobnim automobilom gdje nisam bio kriv. Proveo sam na bolovanju 8 mjeseci. Osiguranje Euroherz koje mi treba nadoknaditi štetu  zeli mi priznati samo osnovnu plaću, ali ne i dio zarade koji se prikazuje kao dnevnice, koje dobivam kad sam na putu, što bih i bio da nisam bio na bolovanju. Kako prikazati taj dio izgubljene zarade u zahtjevu za odštetu, jer sam prijavljen na puno manju svotu od one koju zapravo zarađujem. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Dnevnice dobivate kao blagajničku isplatu, u gotovini, ili na račun? Ako je na račun, onda možete priložiti isplatne liste od mjeseci kad ste bili na putu, ili izvode s tekućeg računa da se vidi visina plaće. Ima li poslodavac neki pravilnik ili akt o isplati dnevnica?

LINK

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×