Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Legaly noob

Brisanje sudužnika

Preporučene objave

Poštovani, 

zanima me mogućnosz brisanja sudužnika u ugovoru o kreditu. 

Naime radi se o sljedećem, nisam još potpisao ugovor ali banka me traži sudužnika ili smanjenje svote... Meni će prosjek plaće biti veći kroz par mjeseci i realno mi ne treba sudužnik. Jer mi nedostaje oko 100kn za kreditnu sposobnost. Nažalost ne mogu čekati. 

Mogu li ja staviti sudužnika i za 4. mjeseca ga brisati? Da li je to skupo? Ili da uzmem umanjenu svotu

 

Hvala, nadam se brzom odgovoru

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Prema tome bi taj "višak" morao smanjiti i možda im u banci puhne pa nebudu suglasni zbog ko zna čega. Mislim nekak da je pametnije odmah smamjiti iznos. Jer očito nije tak jednostavno kak sam mislio. Ako ima još netko kakvo zrnce mudrosti hvala... 

 

Hvala na odgovoru 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Da, to se može zakomplicirati na sto načina, pa je možda najbolje ili da smanjiš iznos (ostatak digneš npr. na Master karticu ako ti baš treba, pa to isto otplaćuješ na rate) ili da pričekaš koji mjesec do boljeg prosjeka.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Sudužnik, ako je bračni drug, ne odgovara ni za što što se tiče ugovora, pročitajte gdje se sudužnik uopće spominje i koje su njegove obveze. On samo potpisuje da kasnije ne bi mogao tvrditi da nije znao za kredit i da ste hipotekom opteretili bračnu stečevinu, tj. nešto što niste smjeli.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


  • Online korisnici

    No members to show×