Jump to content

Hanza media - Jutarnji list


casperrr

Preporučene objave

Postovanje!

Prosle godine je mama dobila od hanza media prijedlog za ovrhu zbog neplacenih racuna za pretplatu za jutarnji list. Racuni su bili iz 2014 i 2015 godine i na to smo poslali prigovor zastare. Sud je donio rijesenje da se taj prigovor prihvaca jer je proslo vise od godine dana. Na to se Hanza zalio i mama nije dobivala vise nikakve odgovore niti rijesenja i jedino sam na e-predmet kada sam unio broj ovrhe vidio da se nesto dogada jer je bilo puno promjena po tom dokumentu. Danas je dobila od Hanze jednu veliku kovertu sa tim neplacenim racunima,valjda sa svim rjesenjima i presudama koje su se odvijale za to vrijeme i citajuci malo te presude u svakoj je Hanzekovic tuzitelj a tuzenik je na svakoj neka druga osoba nama nepoznata i sad ne razumijem zasto su joj to slali jer te presude nemaju veze sa njezinim slucajem i najnovije podnesak u kojem oni tvrde da je nas prigovor neosnovan jer jednogodisnji zastarni rok prema cl.232 st.1 t. 4 ZOO vrijedi za povremene tiskovine a oni navode u tom podnesku da jutrnji izlazi svaki dan pa to nije povremeni tisak te se na isti nemoze nikako primjenjivati jednogodisnji zastrni rok. Pa me sad zanima da li tu moze ista napraviti? Evo i slike tog podneska. 

Hvala

podnesak 1.jpg

podnesak 2.jpg

podnesak 3.jpg

podnesak 4.jpg

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Mali dodatak. Citajuci sada te 4 razlicite presude u svakoj je tema pretplata na novine i u svakoj je rijeseno da novine ne spadaju u povremene tiskovine i da na njih ne spada jednogodisnji zastarni rok. Sada da li su to oni greskom poslali tude presude ili su ih poslali da vidimo da je presuda uvijek u njihovu korist. Ako je to da li oni smiju slati tako okolo tuđe podatke?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija