Jump to content

Tužba


Schumaher123

Preporučene objave

Pozdrav,prije par dana sam imao prometnu, tj sletio sam sa ceste i udario u ogradu(znaci nema drugog vozila u nesreci)samnom su bile 2 djevojke koje na srecu kao ni ja nisu ozljedene. Policija ne napravila ocevid i kaznila me sa 1000kn i mj dana bez vozacke jer sam mladi vozac a napuhao sam. Sada sam saznao da ova jedna djevojka koja je bila na hitnoj i i pustena je iz hitne sa dokumentacijom da joj nije nista hoce podici tuzbu protiv mene. Ona je svjesno sjela samnom u auto a vidjela je da sam pio. Sada me zanima ima li ona ikakvih prava i osnova da podigne tuzbu protiv mene

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ugrubo, ima te pravo bilo tko tužiti za bilo što, a drugo je pitanje kako će taj postupak teći.

Ne isplati ti se unaprijed zamarati. Ako hoće, neka tuži, a ako tuži, morat ćeš imati odvjetnika, pa će ti on sve objasniti.

 

P.S.: I nemoj piti i voziti. Ovo je dobro prošlo, ne treba dalje izazivati sreću.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 4 mjeseci kasnije...

Pozdrav, danas mi je doslo iz osiguranja da dam izjavu jer je jedna osoba koje je bila ozljedena zatrazila odstetu. Na policijskom zapisniku pise da je ona zadobila lake tjelesne ozljede od kojih su natucenje desne strane prsnog, desnog koljena i desnog ramena, te je pustena sa hitne isto vece. Tocnije tako pise na njenom prvom nalazu sa hitne. Nitko nije zvao hitnu vec se ona taxijem odvezla na hitnu. Moze li meni pomoci cinjenica da je ta osoba svjesno sjela samnom u auto a vidjela je da sam pio i nije bila vezana pri tom? 

uređeno: od Schumaher123
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija