Jump to content

Kako se prijaviti za posao ako je suprug otuđio osobnu


309

Preporučene objave

Pozdrav!

U tijeku pokrenuta rastava braka. Suprugu sam prije rekla da sam našla posao i da trebam sakupiti papire.Novčanik je ostao u stanu kada me je izbacio iz stana pred očima djece.Naknadno sam ga tražila stvari koje sam dobila na zahtjev CZSS ali ne i dokumente.Tvrdi da sam ih izgubila,u životu nisam nikada izdubila osobne dokumente a nemam baš malo god. U prijavi moram priložiti kopiju osobne koju nemam. Moram prijaviti nestanak osobne,to znam ali isto tako da do dobivanja nove proći će do 2 mj. Meni je bitno da se zaposlim jer na temelju zaposlenja imam mogućnost dobivanja djece. Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kako je natječaj objavljen 19.10 i traje 8 dana, njegov istek pada na neradni dan tj. 27.10.2018., pa se za istek roka uzima prvi idući radni dan, a to Vam je sutra 29.10.2018. sve do ponoći. Znači, sutra odete na policiju i obavite potrebnu proceduru kod prijave gubitka osobne iskaznice. Karton ili što već dobijete prilikom ovog postupka, kopirate umjesto osobne iskaznice i zajedno sa ostalom natječajnom dokumentacijom šaljete u prijavi za natječaj.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija