Jump to content
Kišna

Prijava boravišta

Preporučene objave

Postovanje! Unaprijed se ispričavam zbog otvaranje nove teme, no kako nisam pronašla adekvatne odgovore za moju situaciju, a dodatno zbunjena različitim mišljenjima i promjenama, voljela bih znati odgovor na sljedeća pitanja:

Da li mogu svog mladića koji je državljanin BiH prijaviti na svoju adresu stanovanja samo preko svoje osobne, koja je jednaka adresi mog oca koji je ujedno i vlasnik kuće? Naime, mladicu je odobrena dozvola za rad, potrebna je još suglasnost, no otac mi ima 80 godina, i nije za potezanja po postajama i uredima, a za terenski rad javnog bilježnika treba čekati i vise dana. Nadodajem da je mladić prijavljen na kratkotrajni boravak turistički na tu istu adresu dok se čekalo na rijesenje pitanja radne dozvole. Hvala puno, srdačan pozdrav..

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Ne možeš, mora biti vlasnik (ili osobno ili izjavom).

Ako vlasnik nikako ne može dati izjavu, može se podnijeti zahtjev za prijavom uz provjeru adrese, pa policijski službenici dođu doma i provjere.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Evo, ako ikako bude kome trebalo, ugovor o najmu, ovjeren kod javnog bilježnika, stanodavac pod ruku, njegova osobna te u bilježnika, vlasnika pozdraviti i sa ovjerenim ugovorom o najmu u MUP :)

Lp.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×