Jump to content

100.000 tema na Legalis portalu!  Nakon 16 godina od pokretanja ove stranice, dana 31.07.2019. na Legalis portalu je pokrenuta 100.000-ta tema. Time je na ovom portalu raspravljeno više od 100 tisuća pravnih pitanja, i to kroz 526.000 pojedinačnih objava korisnika. U ovom trenutku Legalis portal broji 90.700 registriranih korisnika.

vyex

Prolaz plinovoda ispod poljoprivredne parcele

Preporučene objave

 

Lijepi pozdrav. Imam jedan problem vezan uz prolazak plinovoda korz moju oranicu koju planiram pošumiti.

Naime, kroz parcelu navodno prolaze cijevi plinovoda (pošto na Arkodu vidim trasu da prolazi do plinske bušotine) i INA naftaplin (pretpostavljam) održava tu trasu malčiranjem širine 10-ak metara kroz sve parcele (ne samo moje), a meni nikad nije došao nikakav dopis ili upozorenje ili nešto čime bi me obaijestili da takvo nešto rade. E sad, ja planiram posaditi šumu i pretpostavljam da će mi izmalčirati taj dio sadnica. Da li oni imaju pravo na to ili imam pravo na neku odštetu ili jednostavno mogu zagraditi parcelu na tom dijelu i ne dozvoliti prolazak?

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Tužiti se uvijek može ako ima svrhu, koju u vašem slučaju ja ne vidim. Posebno stoga kako navodite da je nekakova odšteta već isplaćena pa nema veze je li za poljoprivredno ili građevinsko, na trasi plinovoda postoji zaštitni pojas na kojem se graditi svejedno ne može.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite svoj korisnički račun na ovoj stranici. Lako je, potpuno besplatno i trajno!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×