Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Sign in to follow this  
darijo96

zbog alkohola

Preporučene objave

 Znaci mladi sam vozac.cetri puta su me hvatali s 0.20  tak nes..5 put s 0.90..i tu sam se zalio i dobio 1 mjesec bez vozacke....e sad su me opet uhvatili s 0.70...moje pitanje je dali se isplati zalit..i na sta bi se mogo izvlacit...:(

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

a nisam nis dobio..bio sam tek dobio ovaj papir za mjesec zabrane i da ce mi poslat od kad do kad ce bit uzeta..pa imal to kake veze....mene zanima najgore sta mogu dobit...i jel  mogu kak bar malo smanjit...odvjetnik mi je reko da su sanse 50>50..pa nez stvarno sta bi sad

 

svaki savjet bi mi dobro dosao..:(

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×