Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

kraluzar

Ugovor o doživotnom uzdržavanju ili oporuka

Preporučene objave

Poznanica bi mi ostavila svoj stan nakon svoje smrti.Kakav ugovor ili oporuku je najbolje napraviti da ne bi nakon njezine smrti imao problema s njezinom obitelji (sin) po pitanju osporavanja istog ili traženja nužnog dijela. HVALA.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Eventualno jedan o ugovora o uzdržavanju. To je naplatni ugovor te ne bi imali zpravo zahtjeva na nužni dio. Oporuka je besplatni pravni posao te bi njome oporučitelj mogao isključiti nasljednika koji ima pravo na nužni dio na način i iz razloga čl.85, 86 i 87 Zakona o nasljeđivanju. 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×