Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Sign in to follow this  
bosnahercegovina

Tražim odvjetnika iz Hrvatske

Preporučene objave

Treba mi odvjetnik iz Hrvatske koji bi me zastupao na suđenju. Ja sam iz BiH, bio sam kod odvjetnice i kaže da ne može da me zastupa jer nema licencu da bude odvjetnik u Hrvatskoj i da mi treba odvjetnik iz Hrvatske.

Dakle jedan lik mi je utajio neke novce, i ja ga tužim na sudu za utaju, već sam poslao tužbu i platio sam za suđenje. Sad čekam da mi dođe poziv na sud.

Radi se o općinskom sudu u Varaždinu. Dakle treba mi odvjetnik koji je iz Varaždina ili bi mogao otići u Varaždin kad bude suđenje.

 

Uređeno od bosnahercegovina

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad

Sign in to follow this  ×