Jump to content

Oduzimanje radnog mjesta,bez objasnjenja


T.M

Preporučene objave

Radim u jednom trgovackom lancu 11 god.,na mjestu poslovodje. Sve je bilo u najboljem redu,sto se tice planova,inventura, i odnosa sa kolegama.

Pet dana prije zadnje inventure,gospodja kontrolorka,koja je inace jako bahata i neprofesionalna zena, rekla da me dize sa mjesta poslovodje! Na moje pitanje: "koji je razlog", odgovor je jos strasniji bio "nema razloga". Moze li mi tko dati kakav savjet,posto je ona dovela drugu zenu na moje radno mjesto. Odbila sam potpisati bilo koji dokument. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da sam suglasna da predajem ducan,i da cu dobit nize radno mjesto! Bila sam kod odvjetnika, koji mi je rekao da pravno,ja i dalje imam svoje radno mjesto. Trenutno sam na bolovanju, nisam ni bila svjesna koliko je sve ovo utjecalo na moje zdravlje.

uređeno: od T.M
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vjerujem da je stres učinio svoje, prema tome svakako čuvajte zdravlje i neka Vam bude na prvom mjestu. Pri tome bolovanje je jedna od opcija koja Vam je na raspolaganju.

Što Vam piše u odredbama ugovora o radu, a koje se odnose na naziv posla, odnosno na narav ili vrstu rada za koju su Vas zaposlili ili možda što je naznačeno u popisu ili opisu poslova za koje ste zaposleni? 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

U ugovoru mi pise,da sam poslovodja prodavaonice. Nemam nikakav anex ugovora. To je strasno sta se radi sa ljudima! I tko im dozvoljava da to rade??? Dokazati mobing je jako tesko,mada  su svi moji radnici za to da dignem tuzbu. Trazila sam objasnjenje, i navodno cu biti pozvana na razgovor. 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija