Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

MileT

Napredovanje u nastavno zvanje

Preporučene objave

Zdravo svima!

Skupio sam uvjete za napredovanje u više nastavno zvanje. Početkom godine uprava je na sjednici ustanove najavila među ostalim kolegama i moje napredovanje, obzirom mi je prošao zakonski moratorij na napredovanje od pet godina.Sredinom godine sam izabran u više znanstveno zvanje uz višestruko ispunjenje i to novih strožih kriterija prema novom pravilniku. Prilikom izbora u znanstveno zvanje nisam se pozivao na stari pravilnik sa znatno blažim kriterijima što sam imao pravo. Međutim, zbog oslabljenih odnosa s upravom, odlučuju zaustaviti moje napredovanje pod izlikom kako nemaju koeficijenata na ustanovi i tjeraju me u reizbor. Za to vrijeme više drugih podobnih kolega napreduje.

Mogu li što pravno učiniti?

Unaprijed zahvaljujem na svakom savjetu i srdačno sve pozdravljam!

 

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad
×