Jump to content

Radno pravo - premjestaj s jednog radnog mjesta na drugo


tuznifloki

Preporučene objave

Postovani, vec vise od 10 godina radim kod istog poslodavca. Prije godinu dana sam promaknuta, (imam crno na bijelo) ali ostala sam na istom koeficijentu. Prije nekoliko mjeseci dobili smo novog sefa koji obecava da ce nesto napravit, ali se nista ne dogada i imam osjecaj da petlja i muti samo da ne bude koefijenata. Isla sam i na razgovor kod sefovog sefa i receno mi je da sef napise za mene dopis i da ce mi se potpisati i ispraviti nepravda vezana za koeficijent. Da bi saznala da me sef zeli premjestiti u drugi resor, sto bi znacilo da me mice sa sadasnje pozicije na drugu, vjerojatno nizu - onu prije promaknuca - i nista od koeficijenta. (Mislim da je to sto trazim svoj zasluzeni koef. najveci razlog za premjestaj.)
Oni to pravdaju kao raspodjelom posla. A na moje mjesto bi dosao netko tek primljeni. 
Ja ne zelim u taj novi resor jer mi je nepoznat.
Jel moguce da me samo tako premjeste, sto mi je ciniti, kako da se izborim za svoja prava i imam li ih ovdje uopce... molim vas za pomoc.
Hvala, Lp
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Rekla bi javni sluzbenik.

Promaknuta sam, imam mail gdje to pise - znaci crno na bijelo, al koeficijent nitko nije htio potpisati jer je tada sef bio VD, cekalo se da ga se potvrdi. A on kao nije imao ingerencije ista traziti dok je VD.

Njega nazalost nisu potvrdili vec su izabrali novog sefa. Ja sam ostala na promaknutom mjestu al se oko koeficijenta suti. Svaki put kad pitam kazu lobira se, trazi se, da bi na kraju saznala da nije poslan nikakav dopis za mene od novog sefa. A ja sam i dalje u rasporedu, koji radi novi sef, na promaknutom mjestu i obavljam te poslove. Kad sam pocela vise cackati i traziti sad me razmisljaju prebaciti u drugi odjel na mjesto na kojem sam bila prije kako mi ne bi morali dizati koeficijent.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija