Jump to content

Logo2.jpg.df467c50602ed1173e41130f1129f825.jpg   XXXI. REDOVNO SAVJETOVANJE " AKTUALNOSTI KAZNENOG PRAVA U SVJETLU ODLUKA USTAVNOG SUDA REPUBLIKE HRVATSKE"

Hrvatsko udruženje za kaznene znanosti i praksu od 6. do 8. prosinca 2018. održava svoje 31. redovno savjetovanje pod nazivom "Aktualnosti kaznenog prava u svjetlu odluka Ustavnog suda Republike Hrvatske". Savjetovanje će se ove godine održati u Remisens Premium Hotelu Kvarner.

Program savjetovanja, prijavnicu, kontakte, kao i druge detalje vezane uz Savjetovanje, možete preuzeti u dokumentu: Program - Opatija 2018.

Marta01

Zaštićeni i deblokirani račun

Preporučene objave

Poštovani,

da li je ispravno nakon deblokade računa, isplaćivati plaću i nadalje 1/4 na tekući račun, a 3/4 na zaštićeni ("za svaki slučaj"). Tako mi je sugerirala djelatnica u FINI, no zbunjena sam jer možda ju nisam dobro shvatila, obzirom da mi je referentica u banci rekla da zatvorim zaštićeni i odem za koji dan po svoju novu karticu tekućeg računa.

Ako netko zna, hvala unaprijed na odgovoru.

Podijeli ovu objavu


Link to post
Podijeli na drugim stranicama

Registrirajte se kako bi mogli sudjelovati u raspravi

Da bi postavili pitanje ili objavili komentar trebate biti naš korisnik.

Izradite korisnički račun

Izradite korisnički račun na našoj stranici. Lako je!

Registrirajte se

Prijavite se

Već imate korisnički račun? Prijavite se ovdje.

Prijavite se sad


 • Similar Content

  • objavio Marta01
   Šuška se da kroz najduze mj. dana ce nastupiti neke promjene/pogodnosti za ovrsene. Trenutno mi se ne svidja niti opcija "osobni stecaj". Da li postoji mogucnost da ce se izglasat neke Odluke koje ce BRZO stupit na snagu da ce se Agencijama za naplatu potrazivanja zabranit bilo kakva potrazivanja od duznika koja nisu ovrsena i koja ce se morati izbrisati. U fazi sam pregovora sa 2 agencije o nagodbi i dobila sam nagodbu jedna mi je odgovarajuca, a druga malo manje odgovarajuca (oko druge jos pregovaram), ne mogu se sad zaletavat sa placanjem kada ce se nesto promijeniti u kratkom roku. Sto mislite sto ce se promjeniti da li nekome nesto pada na pamet...
  • objavio pratengrazer
   Naslijedio sam livadu s koje ni nakon desetak godina suđenja ostavitelj nije stekao pravo puta. Želim se odreći tog zemljišta, jer ga nikako ne mogu koristiti. Što mi je činiti ? 
   pratengrazer
 • Online korisnici×