Jump to content

Liječnički za “novu vozačku” - terapija HEPTANON ??


kL_ZGB

Preporučene objave

Pozdrav,

imam situaciju di sam izgubio vozačku na 3mj plus još 3mj šta mi se vratilo sa Vrhovnog, jer sam se bio žalio na tu drugu presudu. Al nekako u međuvremenu mi je vozačka i istekla, jer sam je bio dobio na 5g. zbog vida. Uglavnom, vrijeme je prošlo, ja ju mogu zatražiti sa rješenim liječničkim, platiti sve kazne koje imam i u principu bi je mogao vratiti. Inače, usput, vozačku imam od ‘00 godine. E sad je problem što sam ja na heptabonskoj terapiji, što znači da ću na liječnički morati ponjeti potvrdu od svog doktora, na kojoj piše dijagnoza: F11/2 ; pije 20 heptanona dnevno. Dali postoji netko dovoljno stručan u tom području da mi kaže da li ja mogu i dalje normalno dobiti vozačku, ili ću imati problema..?!

Btw. sve ove druge godine nisam imao tu dijagnozu, već samo vid, pa sam je produžavao po 5g. bez problema. Čak ni na zadnjem produživanju vozačke, nisam još imao tu dijagnozu, pa stvarno neznam šta me čeka. Dali je netko imao slični problem, ko može podjeliti svoje iskustvo, ako je slično, ili isto kao moje.

Unaprijed puno hvala, kao i uvijek. Ovaj forum i ljudi koji su aktivni su mi stvarno puno pomogli sa nekim odgovorima u zadnjih par godina, tak da, veliki thanks 🙏

uređeno: od kL_ZGB
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Činjenica da si bivši ovisnik koji se liječi sama po sebi ne znači prepreku za prolazak liječničkog i dobivanje vozačke dozvole (opet uz vremensko ograničenje), ali ovisiš o procjeni liječnika koji će obavljati pregled, tako da ti se ne može ništa predvidjeti (jer se ne može znati kakva ti je psiha, pažnja i sl., a procjenjuje se u svakom individualnom slučaju).

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 11 mjeseci kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija