Jump to content

Problemi s koperantom,


maramica

Preporučene objave

Pozdrav svima na portalu,

naime pocet cu vrlo jednostavno, određeni poslodavac je trazio da se radi za njega otvaranjem j.d.o.o-a prilikom otvaranja regularno se poslovalo, naime problem nastaje prilikom gospodin gubi sve podatke i projekte koje sam radio za njega, prilikom kojom sam radio na njegovom računalo za svoju firmu te me uvjerava da sam mu duzan poslati sve podatke jer sam radio na njegovom racunalu. Stvar je u tome da svaku fakturu il projekt se napravio, moj j.d.o.o je izbacivao kao HARDKOPIJU te je sukladno sve poštovano i uredno naplačeno. Prilikom ne punih 2 mj. meni se racunalo i hard disk rusi sa svim podacima i sad gospodin trazi ponovo podatke al ovaj put u digitalnom formatu jer je on to platio i naravno radeno je na njegovom racunalu te se smatra da je njegovo. Molim za pravne savjete u vezi cijelog problema, jer mi se stvara tlaka oko necega sto je zavrseno i predano prije godinu dana. Koji je pravi ljek za ovak sta i ko je tu u pravu?

Zbog nazocnog problema sam i radio hardkopiju.

Ispricavam se na gramatičke pogreske, brzopletost pri pisanju i ostale frustirajuce zamjerke nazocnima.

Hvala unaprijed

Ovam tema je otvorena i na odjelu radno i socijalno pravo. Nisam siguran na kojem odjelu da je stavim. Hvala na razumjevanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ispada da gospoda trazi majmuna koji ce mu posloziti cjelu bazu podataka od A do Ž jer to sami nisu u stanju raditi. Naime meni ponovo izvlacenje svih mogucih podataka da ih imam iz projekata zahtjeva dosta vremena i zivaca, znaci to je negdje 40 projekata sa 10-20 slika, gospodo kako se braniti od ovakih pijavica? Sve se to davno napravilo i naplatilo, te je tako i odradeno kad se projekt zavrsi da se tek onda naplati zbog mogucih gresaka.

Molim za pravni lijek. Jer mi se prjeti i stavlja u neugodnu situaciju.

uređeno: od maramica
Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija